Denne overskrift forpligter en hel del.
Det, at få et nyt IT-system udviklet eller oprettet en ny Hjemmeside, er en opgave, der ikke kun involverer dig og din virksomhed. Det involverer også en IT-leverandør og denne skal besidde mange forskellige kompetencer for, at du/I som bruger/virksomhed får et godt system. Et system, som løser ikke bare de opgaver, det er tiltænkt at løse, men som også er brugervenligt – designet med brugeren i focus.

Det er her vi med vores mangeårige erfaring vil kunne bidrage til, at I får et godt system, uanset om det er et system, der er programmeret fra bunden eller er et standardsystem, som bliver tilrettet. Måske er det alene et Microsoft Office program, der skal tilrettes specielt til jer. F.eks. har I brug for at få oprettet komplicerede – eller enkle – makroer eller få mulighed for at hente data fra jeres økonomisystem til jeres eksisterende regneark

Det, som vi evt. kan bidrage med, kan være nogle step-by-step-vejledninger til skabeloner i Word. Modeller i Excel eller udtræk fra en database, hvor data fra forskellige tabeller skal flettes sammen eller blot hjælp til, hvordan en lille folder oprettes på nemmest måde i jeres Microsoft Office program.

Uanset hvad opgaven går ud på, så den lige vigtig for os at løse. Derfor er ingen opgave for lille. Vores focus er, at gøre det lettere for jer at udføre jeres arbejde. Vi arbejder kun for, at I som IT-brugere skal få den bedste og nemmeste løsning.

  • og så har vi det ikke, som de store software-huse, vi kan altid nås pr. telefon og vil gøre alt for at løse opgaven netop nu, hvor du har problemet – Det er nemlig service i focus.